Virtual Reality als minibreak!

Met trots presenteren wij de nieuwe manier van ontspannen tijdens het thuiswerken: Your Mini Break!

In deze tijden wordt veel van ons gevraagd, zoals het massaal thuiswerken. Maar is deze nieuwe manier van werken voor iedereen geschikt? We worstelen juist hierdoor met het vinden van tijd om te ontspannen. Onze gedachtes op kantoor achterlaten na een lange werkdag is niet meer mogelijk. Nee: ons huis is ook onze werkplek geworden. Een momentje voor jezelf zit er dus even niet in. Hoe behoud je tóch jouw ‘work-life-balance’? Wij hebben de uitkomst om effectief te blijven werken: een virtueel uitstapje naar je eigen eiland mét meditatie!

Vanachter je bureau naar een zonnig privé-eiland

Stel je voor: met de boot naar een privé-eiland, stoeltje achterover en genieten van je zonnige vakantie met rustgevende meditatie van een expert. Helaas kunnen we niet ieder moment het vliegtuig pakken om deze ontspanning te realiseren. Creëer daarom in één handomdraai een virtueel rustmoment met Your Minibreak om dit wel te beleven, wanneer jij het nodig hebt.

Heb jij al een VR Experience ontvangen? Download dan de app van Vimeo om de QR-code te kunnen scannen.

Get Your Minibreak met onze 30 minuten VR-experience

Your Minibreak is een 360 graden VR-experience die kunt beleven via een VR-bril en je eigen telefoon. Het werkt heel eenvoudig. De Your Minibreak kun je gratis aanvragen en ontvang je per post. Je krijgt een uitvouwbare VR-bril en een kaart met QR-code om direct naar je privé-eiland af te reizen.

Wil je meer dan alleen een break?

Deze break is er voor jouw veerkracht en ontspanning. Buro Heron biedt in haar Remote Learning Track voor leidinggevenden en teams diverse hybride leervormen aan. De virtuele minibreak is een klein onderdeel van deze learning tracks. Uiteraard kun je als werkgever deze VR-experience ook los aanvragen en de minibreak-pakketten laten versturen naar je gehele team. Weten hoe jouw bedrijf de minibreak kan gaan inzetten? Bekijk ook onze twee remote learning tracks.

Wil je de ‘Your Mini Break’ zelf ervaren? Vraag een virtuele kop koffie aan met Naomi van Buro Heron. Je krijgt dan gelijk de uitvouwbare VR-bril mét experience thuis gestuurd!