LEFWIJF, een boek vol inspiratie en verhalen die raken

Het heft in eigen handen nemen wanneer de situatie erom vraagt. Daar gaat het boek LEFWIJF over. Ik mocht, naast 49 andere vrouwen, ook mijn verhaal delen in dit openhartige boek.

Een verhaal over vallen, opstaan, weer vallen, veels te hard werken en keihard keuzes maken. Een verhaal wat mij heeft gevormd en wat ervoor heeft gezorgd dat ik nu ben waar ik wil zijn: een liefdevolle moeder en gepassioneerde trainer met een succesvol bedrijf. Hieronder een korte introductie van dit bijzondere boek:

LEFWIJF - 50 vrouwen, 50 verhalen - Naomi van der Graaff

50 vrouwen, 50 verhalen

De 50 vrouwen van LEFWIJF vertellen hoe het voelt als het erop aankomt. En wat je kunt bereiken door tegenslag om te zetten in actie. Hun lefmoment, hun moment van overwinning. Van de burlesque danseres, de vrouw die de Yukon per sup bedwingt, de psychologe en de vrouw die waterputten slaat in Kenia tot de voorgangster, de zomerhuisjesontwerpster, de strafrechtadvocate en alle anderen. Wat verenigt deze vrouwen?

Lef hebben

Lef. Lef in privésituaties, lef in een professionele setting. Met wilskracht en zelfvertrouwen bouwen deze vrouwen niet alleen aan hun eigen levens, maar nemen ook de wereld rondom hen mee in hun avontuur. Hun verhalen vormen een ode aan lef hebben. Een ode om het leven te leven. 50 rolmodellen. 50 verhalen die raken. 50 verhalen die inspireren. LEFWIJF. Lucinda Douglas (auteur, spreekster en ondernemer) heeft de verhalen gebundeld in een boek en de realisatie hiervan mogelijk gemaakt.

Te koop vanaf 29 september

Vanaf 29 september 2020 kun je het boek aanschaffen via Amazon en Bol.com, maar wil je mij persoonlijk vrolijk maken? Bestel hem dan via mijn eigen website (zie betaalformulier onderaan deze pagina). Dan pak ik het boek mooi voor je in en krijg je er een kleine verrassing bij!

Bestel hier de paperback van LEFWIJF + ontvang gratis het e-book

Paperback: €28,00 (incl. €4,50 verzendkosten).
Alleen het e-book: €10,95.

Je ontvangt een factuur na betaling van het boek.

Totaal: € -