Remote Learning Track voor Teams

Deze remote learning track voor teams is er om jou 3 maanden online uit te dagen. Om als professional alle tools in handen te krijgen die je nodig hebt om te werken in een remote team in deze veranderende tijd.

 • Een andere manier van werken vraagt om aanpassingen bij je hele team.

 • Door in 3 maanden dit belangrijk te maken maak je je team gelukkiger en effectiever.

 • Veerkracht en wendbaarheid zijn skills die je kan leren.

 • Door juist nu te verdiepen en tijd te nemen creëer je succesvolle teams die toekomstbestendig zijn.

Jij wilt toch ook:

 • het nieuwe remote werken helemaal onder de knie krijgen zodat je weer dat enthousiaste team terug hebt
 • grip en inzicht in je productiviteit, focus en hoe je je veerkracht kunt versterken
 • inzicht in elkaars drijfveren zodat je met meer begrip voor elkaars werkstijl op afstand, succesvol kunt samenwerken
 • meer concrete handvatten om als teams succesvoller te zijn in deze nieuwe tijd van werken op afstand

Herken je dat:

 • het online werken inmiddels is geïntegreerd, maar je als team nog slagen kunt maken
 • je voelt dat er meer in zit dan nu ingezet wordt
 • je grip verliest in je team door de fysieke afstand
 • je op zoek bent naar nieuwe vormen van effectief remote samenwerken

Motiverende Learning Bites

Escape Room

Openstaande kluis

Je kent ze vast wel, de immens populaire Escape Rooms op locatie waarbij je allerlei spannende opdrachten moet voltooien om op tijd de ruimte te kunnen verlaten. Dit educatieve escape spel daagt jou als professional uit om je rol in het team te pakken. Je gaat online met je collega’s diverse opdrachten en puzzels onder tijdsdruk maken. Uiteraard leer je bij het oplossen van het spel nieuwe inzichten over het onderwerp Effectief Online Samenwerken. Lukt het jou om op tijd de code te kraken?

VR Experience

Vrouw met vr bril op hoofd

Je komt in jouw dagelijkse praktijk voor diverse uitdagingen te staan binnen je team. Denk aan; Samenwerken op afstand en onder druk. Thuiswerken waarbij zakelijk en privé door elkaar loopt. Uitdagingen in concentratie, communicatie en focus.

In een Virtual Reality Experience reiken we je een minibreak aan waarmee je een energieboost krijgt, zodat jij je werkdag vitaal kunt voortzetten. Je waant je even op een onbewoond eiland. Hoe heerlijk is dat!

Skill gym

Gymnastiekringen

Door praktijksituaties te oefenen met een professioneel trainingsacteur krijg je de kans om ‘in het moment’ te ervaren wat de impact is van jouw gedrag. In de skill gym ga je middels korte oefeningen experimenteren met nieuw gedrag of skills. Tevens krijg je direct waardevolle feedback die je morgen in de praktijk kunt toepassen.

Quick scan vitaliteit

Vitale medewerkers presteren beter, ze zijn fitter en daardoor minder vaak ziek. Ook zorgen vitale medewerkers voor betere organisatieresultaten.

Op basis van de quick scan vitaliteit ben jij je bewust van je eigen vitaliteit en het belang daarvan bij collega’s waarmee je samenwerkt. In de korte vragenlijst worden vier dimensies (Hoofd, Lichaam, Hart en Ziel (of Zingeving) uitgevraagd. Zij zijn onderling van elkaar afhankelijk en ze beïnvloeden elkaar. Een waardevol instrument voor je persoonlijke wendbaarheid en veerkracht.

Het gespreksloket

Vrouw in een videocall op de laptop

HET GESPREKSLOKET is een vorm van gesprekscoaching vanuit het kunstenaarschap van een theatermaakster en professioneel actrice die haar creativiteit en skills inzet om jou te laten groeien in het voeren van uitdagende gesprekken. Zij maakt het ondenkbare denkbaar en kijkt verder waar anderen stoppen. Dat maakt jouw uitdaging tastbaar. Hierdoor is de invalshoek van deze individuele gesprekscoaching experimenteel, uniek, verfrissend, spannend en vooral heel praktisch.

Wat ga je doen?

In deze Remote Learning Track bieden we een krachtig online programma aan van 3 maanden waarin we jou als professional uitdagen om vanuit verbinding, met de juiste focus en energie effectief online te communiceren en samenwerken. Waarbij je ook je authentieke zelf blijf!

We reiken je de nodige skills, inzichten en handvatten aan op thema’s als Focus behouden bij het thuiswerken, Effectief communiceren vanuit mijn drijfveren, Online samenwerken gericht op verbinding en resultaat, Lichaamstaal digitaal en Vitaliteit. Thema’s die juist nu we grotendeels op afstand van elkaar samenwerken zeer relevant zijn.

Deze Remote Learning Track bestaat uit 4 unieke workshops, tussentijdse learning bites, praktijkopdrachten en challenges. De remote workshops zijn interactief, eigentijds en inhoudelijk sterk.

Met een minimale (tijds)investering behaal jij maximaal resultaat.

Voor wie?

Remote teams die:

 • de kracht van synergie opnieuw willen uitvinden voor meer impact
 • elkaars talenten en drijfveren ook online / op afstand willen inzetten voor meer verbinding en werkplezier
 • naar een next level willen en toekomstbestendig willen samenwerken
 • wendbaarder, productiever en veerkrachtig willen worden

Laat hier je gegevens achter voor het maken van een (virtuele) kennismaking

Groep medewerkers met een tablet in gesprek
Header leidinggevenden Buro Heron

Bekijk ook de Remote Learning Track voor Leidinggevenden

3 maanden online uitgedaagd worden in jouw rol als motivator, coach en manager op afstand.

In deze Remote Learning Track bieden we je een krachtig online programma aan van 3 maanden waarin je als leidinggevende wordt uitgedaagd om vanuit verbinding en met de juiste focus en energie sturing en leiding te geven aan je team op afstand.

LinkedIn
Instagram