Remote Learning Track voor Leidinggevenden

Deze remote learning track daagt jou als leidinggevende in 3 maanden online uit tot de motivator, inspirator en coach van deze tijd.

 • Inspiratie en motivatie begint bij de leidinggevende, bij jou!

 • Veerkracht en wendbaarheid zijn skills die je kan leren.

 • Door juist NU te verdiepen en tijd te nemen, creëer je meer tijd en overzicht voor jezelf en je team.

Herken je dat:

 • het leiding geven ingewikkelder is geworden op afstand
 • het aansturen online toch niet zo makkelijk is als bedacht
 • je teamleden minder of anders gemotiveerd zijn dan eerst
 • je persoonlijke balans en productiviteit is veranderd
 • je jezelf weer even moet herontdekken
 • je merkt dat dit veranderingsproces best impact op je maakt

Jij wilt toch ook:

 • de inspirator en motivator zijn voor je team
 • de leider zijn die je kan zijn, je potentie volledig benutten
 • wendbaarheid en veerkracht laten zien als leider van deze nieuwe tijd

Motiverende Learning Bites

Escape Room

Openstaande kluis

Je kent ze vast wel, de immens populaire Escape Rooms op locatie waarbij je allerlei spannende opdrachten moet voltooien om op tijd de ruimte te kunnen verlaten. Dit educatieve escape spel daagt jou als leidinggevende uit in je rol als manager, motivator en coach. Je gaat online met je collega’s diverse opdrachten en puzzels onder tijdsdruk maken. Uiteraard leer je bij het oplossen van het spel nieuwe inzichten over het onderwerp Leidinggeven op afstand. Lukt het jou om op tijd de code te kraken?

VR Experience

Vrouw met vr bril op hoofd

Je komt in jouw dagelijkse praktijk voor diverse uitdagingen te staan binnen je team. Denk aan; demotivatie, uitval door ziekte, integriteitskwesties of het ontbreken van eigenaarschap.

In een Virtual Reality Experience reiken we je diverse scenario’s aan waar je als manager anders naar leert kijken. Je volgt in de Virtual Reality Experience je eigen route om zo de meest relevante uitdagingen bij de kop te pakken. Hier ga je in de skill gym mee aan de slag.

Skill gym

Gymnastiekringen

Door praktijksituaties te oefenen met een professioneel trainingsacteur krijg je de kans om ‘in het moment’ te ervaren wat de impact is van jouw gedrag. In de skill gym ga je middels korte oefeningen experimenteren met nieuw gedrag of skills. Tevens krijg je direct waardevolle feedback die je morgen in de praktijk kunt toepassen.

Quick scan vitaliteit

Vitale medewerkers presteren beter, ze zijn fitter en daardoor minder vaak ziek. Ook zorgen vitale medewerkers voor betere organisatieresultaten.

Op basis van de quick scan vitaliteit ben jij je bewust van je eigen vitaliteit en het belang daarvan bij jouw medewerkers. In de korte vragenlijst worden vier dimensies (Hoofd, Lichaam, Hart en Ziel (of Zingeving) uitgevraagd. Zij zijn onderling van elkaar afhankelijk en ze beïnvloeden elkaar. Een waardevol instrument voor je persoonlijke wendbaarheid en veerkracht.

Het gespreksloket

Vrouw in een videocall op de laptop

HET GESPREKSLOKET is een vorm van gesprekscoaching vanuit het kunstenaarschap van een theatermaakster en professioneel actrice die haar creativiteit en skills inzet om jou te laten groeien in het voeren van managementgesprekken. Zij maakt het ondenkbare denkbaar en kijkt verder waar anderen stoppen. Dat maakt jouw uitdaging tastbaar. Hierdoor is de invalshoek van deze individuele gesprekscoaching experimenteel, uniek, verfrissend, spannend en vooral heel praktisch.

Wat ga je doen?

In deze Remote Learning Track krijg je een krachtig online programma van 3 maanden waarin je als leidinggevende uitgedaagd wordt om vanuit verbinding en met de juiste focus en energie sturing en leiding te geven aan je team op afstand.

Je krijgt de nodige skills, inzichten en handvatten aangereikt op thema’s als Grip op resultaten, Bouwen aan vertrouwen, Managementgesprekken, Veerkracht en Focus en Vitaliteit en Verzuim. Thema’s die juist nu je grotendeels op afstand van elkaar samenwerkt zeer relevant zijn.

Deze Remote Learning Track bestaat uit 4 uitdagende online workshops, tussentijdse learning bites, praktijkopdrachten en challenges. De remote workshops zijn interactief, eigentijds en inhoudelijk sterk.

Met een minimale (tijds)investering behaal jij maximaal resultaat.

Voor wie?

Leidinggevenden die:

 • meer regie willen ervaren in het sturen op afstand.
 • nieuwe inzichten willen krijgen om inspirerend leiding te geven en de motivator willen zijn voor hun team.
 • naar een next level willen en toekomstbestendig willen leiding geven.
 • wendbaarheid, productiviteit en veerkracht terug willen brengen in de organisatie.

Laat hier je gegevens achter voor het maken van een (virtuele) kennismaking

Man achter laptop met telefoon in zijn hand
Buro Heron voorkant Teams met vrouw op laptop en man op tablet

Bekijk ook de Remote Learning Track voor Teams

3 maanden online uitgedaagd worden als professional en alle tools in handen krijgen die je nodig hebt om te werken in een remote team.

In deze Remote Learning Track bieden we je een krachtig online programma aan van 3 maanden waarin we jou als professional uitdagen om effectief online te communiceren en samen te werken. Vanuit verbinding, met de juiste focus en met meer energie.

LinkedIn
Instagram