Remote Summerschool Buro Heron – Editie 2020

Zelfregie op ontwikkeling – relevante thema’s – verfrissend

Summerschool

De Remote Summerschool – Editie 2020 staat klaar voor jou en je collega’s.

Wil jij persoonlijk en professioneel vitaal het najaar in? Wil jij fit voor de toekomst zijn of blijven? En in de zomermaanden werken aan je professionele skills en je veerkracht op peil houden? Kennis delen met je collega’s of met je team slagvaardig aan het werk met het behalen van ambities en doelen? Dan biedt onze Online Summerschool – Editie 2020 jou de mogelijkheid om hier op een effectieve, laagdrempelige manier online mee aan de slag te gaan.

Of het nu gaat om het challengen van je creativiteit of het online communiceren en thuiswerken. Het leren hoe je je lichaamstaal ook digitaal inzet zodat jij ook op afstand je authentieke zelf blijft. Je kunt het allemaal leren tijdens onze Summerschool. Download gratis de Summerschool gids en lees welke inspirerende thema’s we dit jaar hebben uitgezocht. Uiteraard helemaal passend bij de huidige tijd van werken en leren op afstand. De gehele Summerschool is namelijk online te organiseren. 

Waardevol, uitdagend en op maat

Uiteraard helpen we je jouw leerproces op te starten: hoe houd je zelfregie in je ontwikkeling, wat is je leerfocus, welke keuze- mogelijkheden zijn er tijdens de remote Summerschool en hoe haal jij maximaal rendement uit je leerproces?

We starten met het samenstellen van jouw persoonlijke leerprogramma, zodat het een ontwikkelevent wordt waarvan jij blij wordt.

Je kunt diverse programma’s individueel of via een open inschrijving in-company volgen. Uiteraard kunnen we ook een ontwikkelprogramma samenstellen voor jou en je teamgenoten. Het leer- en ontwikkelprogramma kan bestaan uit verschillende werkvormen zoals workshops, gesprekscoaching, intervisie en we hebben zelfs een spannende remote teambuilding experience. En dat allemaal onder de bezielende leiding van Buro Heron facilitators.

Het belooft inspirerend te worden met oog voor je eigen ontwikkeling, in jouw tempo met activiteiten die bij je passen.

Vijf redenen om deel te nemen aan de Online Summerschool

Uiteraard beseffen we ons dat je niet een hele dag achter een beeldscherm gaat zitten voor een training of workshop. Dat hoeft ook niet! We werken interactief met voldoende afwisseling en met korte interventies. Zo kun jij vol energie je werkdag beginnen of afsluiten en heb je je rugzak gevuld met nieuwe inzichten en andere perspectieven. Alle activiteiten zijn online en zijn direct toepasbaar in jouw digitale wereld. We zetten graag nog de vijf belangrijkste redenen om deel te nemen aan de Online Summerschool voor je op een rij:

  1. Het volgen van een Online Summerschool is goed voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je krijgt nieuwe inzichten, passend bij de huidige tijdsgeest van werken op afstand en daarbij praktische tips die je gaan helpen effectiever samen te werken.
  2. Het geeft je een energieboost; het kan zijn dat jij het thuiswerken een beetje zat bent. De zomer ziet er sowieso anders uit dan anders. Dan is het goed om te investeren in jezelf, je vitaliteit te boosten en met meer zelfvertrouwen het najaar in te gaan.
  3. We bieden jou inspirerende en relevante learning bites van een hoog niveau. Onze online activiteiten zijn verdiepend, theoretisch onderbouwd en energiegevend door de wijze waarop we de online activiteiten inrichten. Geen suffe presentaties of saaie webinars, maar interactieve sessies die aanzetten tot reflectie en doen.
  4. Een ultiem moment om aan je soft skills te werken. Dat zijn de zomermaanden natuurlijk. Je bent namelijk veel relaxter en minder hectisch dan in de rest van het jaar. De lagere werkdruk in combinatie met mooi weer én een positievere mindset zorgt voor ideale leeromstandigheden om nieuwe dingen te leren, andere inzichten op te doen. Deze rustige periode leent zich perfect voor een zomerse online bijeenkomst met collega’s, je projectteam of mededeelnemers.
  5. Leren is leuk! De combinatie van online samen komen, de ongedwongen interactieve sfeer met gelijkgestemden en onze verrassende aanpak, zijn ingrediënten voor veel fun. We hebben het deelnemers vaak horen zeggen. Dit was gewoon ook heel leuk.

Kortom: download de Online Summerschool gids en laat je inspireren met een gaaf aanbod aan leeractiviteiten.

Remote Summerschool Gids 2020

Header online zomerfestival met man in zwemband in het water