Werken doe je thuis, ontmoeten doe je op je werk

Medewerkers buigend over het werk

Werken doe je thuis, ontmoeten doe je op je werk

De afgelopen periode is hybride werken de nieuwe standaard geworden. Welke impact heeft het werken op afstand voor de leercultuur binnen organisaties? Welke effecten heeft deze nieuwe manier van werken voor het ontmoeten en werken op een fysiek kantoor? Gaan we ooit nog terug naar de ‘oude’ situatie of heeft corona blijvend iets veranderd aan de wijze waarop we (samen)werken? Allemaal vragen die spelen bij Learning & Development professionals. 

De HRD Netwerkgroep Brabant van Develhub organiseerde een inhoudelijke bijeenkomst waarin deze vragen centraal stonden. De online bijeenkomst stond onder leiding van Naomi van der Graaff van Buro Heron, specialist in leiderschaps-, talent- en teamontwikkeling”. Jeannette Gerritsen, Senior Business Consultant Learning and Development bij ABN AMRO en Hans Ramaker, Director Learning Innovation & Technology bij Signify deelden hun kennis en kunde deelden rondom dit boeiende onderwerp.

We hebben met vakgenoten vragen beantwoordt als: Hoe stimuleren we onszelf en collega’s om te blijven leren en ontwikkelen in de snel veranderende omgeving? Of hoe denk jij over de stelling: Mijn intrinsieke motivatie om te leren is door het thuiswerken afgenomen? En ook: Welke impact heeft de afgelopen periode gehad op skills? De antwoorden en uitkomsten van de verschillende dialogen lees je in het artikel.