• De Herons
Naomi van der Graaff

Ben een gedreven en bevlogen persoonlijkheid die verschillende rollen vervult in het leven. Bovenal ben ik Naomi, mama van Feline, dochter, zus, vriendin, geestelijk verzorger, consultant, sparring partner en een gepassioneerde ondernemer. Deze diversiteit maakt mijn leven boeiend en mij happy als mens.

Naomi van der Graaff

Wat is mijn grootste passie?

Mensen in verbinding brengen met mensen. Heel hard lachen met mijn dochter. Inspirerende boeken lezen. Genieten van muziek, het liefst samen met iemand. Een verdiepend gesprek over filosofie, religie of maatschappelijke ontwikkeling.

Wat vind ik het leukste aan mijn werk?

Elke dag mensen ontmoeten in hun diversiteit, in hun ‘anders-zijn’, met een verhaal, welk dat ook is, mensen met enthousiasme en passie in hun vak, is waar ik heel blij van word. Zonder deze verbinding met anderen stel ik niet zoveel voor.

Hoe breng ik mensen in beweging?

Door te vragen. Dat klinkt eenvoudig, maar zo krijg ik mezelf in beweging en doorgaans anderen ook. Stel jezelf een vraag en kijk wat er gebeurt.

Op welk stripfiguur lijk ik?

Wie verzint zo’n vraag…? Brilsmurf omdat ik geregeld met mijn neus in de boeken zit, maar dan wel in combinatie met Mega Mindy, want ik maak de wereld graag een beetje beter op mijn eigen vierkante meter.

LinkedIn
Instagram