• De Herons
Yvonne Lips

Ik ben een levensgenieter met aandacht voor ‘echt’! Hoofd & hart, open & nieuwsgierig, kracht & zacht zijn woorden die op mij van toepassing zijn. Ik draag gepassioneerd bij aan de ontwikkeling van mijn kinderen en aan vitale organisaties met gelukkige medewerkers. Mijn eigen leven is daarbij een belangrijke inspiratiebron. Ik heb mij gespecialiseerd in ‘eigenheidsontwikkeling’ aan de hand van o.a. Systemisch Werk, Transactionele Analyse, NLP en ademcoaching.

Yvonne Lips

Wat is mijn grootste passie?

Ik haal graag mensen ‘uit de plooi’, drink regelmatig een goed glas wijn en beweeg mij het liefst door de natuur. Zo maak ik al diverse jaren een lange fietstocht met mijn tentje achterop en ga ik als het even kan skiën met mijn kinderen.

Wat vind ik het leukste aan mijn werk?

Ik geniet als ik deelnemers in een korte tijd naar de essentie van geluk in loopbaan, liefde en leven kan begeleiden met behoud van positieve energie. Dat ze uit de kramp komen en meer ontspanning en zorgeloosheid ervaren.

Hoe breng ik mensen in beweging?

Ik inspireer deelnemers om zichzelf te laten zien door ook mezelf te laten zien. Door ze welkom te heten in wie ze in ‘puurheid’ zijn zonder maskers. In deze kwetsbaarheid ontstaat de verbinding en het geluk waarnaar veel mensen op zoek zijn.

Op welk stripfiguur lijk ik?

Op Jane uit Tarzan. Ze is eigenwijs, stoer en komt in haar jungletijd steeds dichter bij (haar eigen) natuur te staan. Zo komt ze voor zichzelf en de dieren op als nodig is!

LinkedIn
Instagram