• De Herons

Ben een creatieve, innovatieve en bevlogen persoonlijkheid. Werk als consultant, trainer, coach en spreker voor zowel profit als non profit organisaties. Klanten beschrijven mij als een snel tot de kern komende, warme, innovatieve en resultaatgerichte vrouw. Ben een enthousiaste zeezeiler, de bedenker van het Cabaret college – een interactieve leerinterventie- en ben als vrijwilligster bij meerdere, op leiderschap gerichte, ontwikkeltrajecten betrokken. Woon zowel in Nederland als in Duitsland en ervaar het leven in deze beide landen als een grote toegevoegde waarde in mijn leven.

Carla de Waal

Wat is mijn grootste passie?

Zeezeilen, studeren, naar school gaan, reizen, lezen, mensen (enter)trainen. Ben erg geinteresseerd in de combinatie van westerse psychologie en oosterse wijsbegeerte.

Wat vind ik het leukste aan mijn werk?

De afwisseling in mijn werkzaamheden, het samen werken aan persoonlijke groei, gezamenlijk nieuwe inzichten en perspectieven opdoen, maar vooral ook nieuwe leervormen en interactieve inspiratiesessie bedenken.

Hoe breng ik mensen in beweging?

Door naar ze te luisteren, door kritische vragen te stellen, soms ook door ze te confronteren, maar altijd op een liefdevolle, luchtige en compassievolle manier.

Op welk stripfiguur lijk ik?

Tja ……..natuurlijk op de meest avontuurlijke, innovatieve kleine jonge dame, met rode haren die je kunt tegenkomen. Je kent haar wel wiens papa een zeerover was. Maar ook op Floortje van de Tina 😉 omdat ze avontuurlijk en soms een beetje onhandig kan zijn.

LinkedIn
Instagram