• De Herons
Angelique Dorrestijn

Hoi, Ik ben Angelique en wat leuk dat je een kijkje neemt op de site van Buro Heron. Wat doe ik nu precies in het dagelijks leven? Acteren binnen trainingen, theatervoorstellingen maken en workshops ontwikkelen en uitvoeren. Vakgebieden die zo mooi met elkaar in verbinding staan en die ik met veel enthousiasme, vrolijkheid en passie uitvoer. En het mooiste is dat de kracht van deze 3, zit in de integratie. Want door mensen te raken, even mee te nemen uit hun eigen denkwereld, zich kunnen verplaatsen hoe het zou kunnen zijn als…., te laten ervaren, los te schudden uit hun patronen, experimenteren met ander gedrag…..dat zijn voor mij de kernwaarden van ervarend leren. En dit kan door middel van theaterdialoog sessies, gedragsreflectie trainingen, korte energievolle workshops. Leren door te durven en te doen.

Angelique Dorrestijn

Wat is mijn grootste passie?

Ik ben dol Asthanga Yoga. Geweldig om tegelijkertijd fysiek bezig te zijn en continu te ervaren wat er van binnen gebeurt. Verder heb ik de grootste lol, dansend met mijn vriendinnen. En krijg ik super veel energie van dingen creëren. Of het nu theatervoorstellingen zijn of trainingen. Het proces van niets tot iets is magisch.

Wat vind ik het leukste aan mijn werk?

De afwisseling in werkzaamheden, geen dag is hetzelfde. Het brainstromen met collega’s vanuit onze eigen expertises om een zo mooi mogelijk product te kunnen aanbieden op de vraag van een klant. De mensen die ik ontmoet tijdens mijn werk, ieder met zijn of haar leerdoelen. En tot slot. het ‘circusgevoel’, dat je met een rugzak vol ideëen, kennis en tools reist van plek naar plek.

Hoe breng ik mensen in beweging?

Door te luisteren, de verbinding aan te gaan, door humor te gebruiken, door plezier uit te stralen en energie over te brengen, krijg ik mensen in beweging. Geen ingewikkeld poespas gedoe, maar eerlijk en oprecht. What you see is what you get.

Op welk stripfiguur lijk ik?

Catootje van Jan Jans en de kinderen. Energievol, eerlijk, uit zich meteen als er wat is, speels, grote emoties, trouw, nieuwsgierig en heel lief. Verder ben ik net als Catootje dol op humor en lachen. Lachen ontspant en relativeert. En is gewoon heerlijk.

LinkedIn
Instagram