• De Herons
Polaroid foto van Sanne van den Bergh in zwartwit

Ik heb 2 kanten: aan de ene kant ben ik open, hulpvaardig, empathisch en sensitief. Aan de andere kant ben ik ook gedreven, resultaatgericht en eigenwijs. Niets is onmogelijk in mijn optiek, maar het vraagt wel om nieuwe manieren van kijken. Ik doe wat nodig is en stop niet voordat het gelukt is. Authenticiteit en betrouwbaarheid zijn mijn kernwaarden. Naast mijn werk ben ik moeder van 4 hele bijzondere jongens.

Sanne van den Bergh

Wat is mijn grootste passie?

Mijn passie is alles uit het leven halen. Met mijn kinderen, met alle belangrijke mensen in mijn leven, mijn werk en mijn hobby’s. Ik houd van de natuur, vooral de zee en de bergen, en houd dus ook van water- en bergsporten. (Duiken, zeilen, skiën en snowboarden). Ik doe veel yoga en ben ook gek op salsadansen.

Wat vind ik het leukste aan mijn werk?

Ik ben een wereldverbeteraar en voel een enorme gedrevenheid om mensen en organisaties te helpen datgene in de wereld te zetten wat er werkelijk toe doet en hen te inspireren bij het realiseren van hun potentieel. Voor mij betekent dat het verbinden van resultaat met diepgang.

Hoe breng ik mensen in beweging?

Door nieuwsgierig te zijn. Vragen te stellen. Te spiegelen. Te confronteren. Door er te zijn als ze moeilijke plekken tegenkomen. En door ze dan in contact te laten komen met hun mogelijkheden, hun talenten en hun kracht. Vanuit daar komt het verlangen om dat ook in de wereld te zetten.

Op welk stripfiguur lijk ik?

Ik lijk niet op een stripfiguur… maar een oude televisieheldin is wel Pipi Langkous. Omdat zij gewoon doet wat ze denkt dat ‘t juiste is, ongeacht wat de wereld daarvan vindt.

LinkedIn
Instagram