• De Herons
Rani Zuijdervliet

Ik ben Rani Zuijdervliet, moeder, vriendin, dochter, zus en no-nonsense psycholoog. Ervaringsdeskundige op het gebied van vitaliteit en performance. Als mens en als professional. Ik ben geen ‘zachte heelmeester’ maar een sparringpartner en spiegel. Soms confronterend maar altijd betrokken.

Rani Zuijdervliet

Wat is mijn grootste passie?

Mensen inzicht én uitzicht bieden. Een bijdrage leveren aan iemand zijn kwaliteit van leven. Dat is het mooiste dat er is.

Wat vind ik het leukste aan mijn werk?

In mijn werk zie ik mensen op hun mooist. Gewoon zoals ze zijn; zonder franje of opsmuk. Het vertrouwen dat de ander mij daarmee geeft, raakt mij elke keer weer. Ook na twintig jaar in dit werk.

Hoe breng ik mensen in beweging?

Ik geloof dat een mens zijn eigen beweging creëert en zijn eigen oplossingen kan bedenken. Het is mijn rol om de ander daarin te begeleiden, te bevragen en waar nodig een spiegel voor te houden.

Op welk stripfiguur lijk ik?

Ik moet denken aan de spiegel van de boze koningin in het sprookje Sneeuwitje. De spiegel geeft degene die ervoor staat terug wat zij ziet. De zonnige kant én de schaduwkant. Beide kanten van een mens mogen gezien worden in het leven. Dat is wat ons mens maakt en wat ons mooi maakt. Ik hoop dat ik een ander dat besef kan geven in mijn werk.

LinkedIn
Instagram