• De Herons
Jeremiah Fleming polaroid foto in zwartwit

Mijn zoon noemt me een dinosaurus en mijn dochter zegt dat ik ongeduldig ben, wat mij een ongeduldige dinosaurus maakt. Alhoewel, in mijn introspectieve en inzichtelijke momenten houd ik ervan om over mezelf na te denken als een toegewijde en gemotiveerde professional.

In essentie ben ik een mensenmens, ik kijk altijd uit naar een manier om in contact te zijn met mensen en met hen te verbinden. Dat is zeker zo op zakelijk gebied. We zijn allemaal kleine druppels in de oceaan, maar als ik iemand kan helpen in zijn persoonlijke of professionele ontwikkeling, dan geeft me dat een sterk gevoel van tevredenheid.

Jeremiah Fleming

Wat is mijn grootste passie?

Mijn hobby’s zijn reizen, koken, lezen en sporten. Alhoewel, mijn echte passie is om anderen zo te inspireren dat diegene zich zo goed mogelijk kan uiten, waar en wanneer dan ook. En dit kan zijn in het theater, tijdens workshops, trainingsprogramma’s of gewoon iemand helpen met ontwikkelen. Een onderdeel zijn van iemands persoonlijke ontwikkeling werkt heel stimulerend en belonend!

Wat vind ik het leukste aan mijn werk?

Wetende dat je echt verschil kunt maken in iemands leven geeft me echt een kick. Het maakt niet uit hoe groot of klein het verschil is, het geeft me een heel tevreden gevoel wanneer ik onderdeel ben geweest van iemands ontwikkeling.

Hoe breng ik mensen in beweging?

Mensen uit te dagen om uit hun comfortzone te stappen op een veilige, prettige en leuke manier. Ik zoek altijd naar middelen en oefeningen die ervoor zorgen dat mensen in beweging komen en wat hen uitdaagt om uit hun comfortzone te stappen. Mijn motto is: ”Learning should be stimulating and fun at the same time.”

Op welk stripfiguur lijk ik?

Ik lees geen stripboeken, dus vind ik dit lastig om te zeggen. Maar ik denk dat het een karakter zal zijn die naar de sterren reikt, terwijl hij met beiden voeten in de modder staat. Hij valt, staat hij op en hij gaat door. Hopelijk denkt hij eraan om te blijven lachen!

LinkedIn
Instagram