• De Herons
Ellen ter Laak

Ik ben enthousiast, een mensen-mens en gepassioneerd in datgene dat ik doe. Verder hou ik van (Brabantse) gezelligheid, ben zorgzaam, een familie-mens, pragmatisch, doelgericht en vrolijk.

Ellen ter Laak

Wat is mijn grootste passie?

Ik hou ervan door vanuit verbinding met mensen te werken. Ieder mens is anders, met eigen kwaliteiten en affiniteiten. Heerlijk om die samen te ontdekken en de ander te helpen verder te groeien.

Wat vind ik het leukste aan mijn werk?

Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik mensen kan helpen zich te ontwikkelen in de richting van de ondernemings-en hun eigen doelen. Daarnaast kan ik door mijn werk in veel verschillende keukens kijken en leer ik veel verschillende mensen en organisaties kennen. Omdat ik mijn begeleiding op steeds weer nieuwe vraagstukken van de organisatie en deelnemers afstem, blijf ook ik mezelf ontwikkelen en daardoor blijf ik enthousiast mijn vak uitoefenen.

Hoe breng ik mensen in beweging?

Groei ontwikkel je, naar mijn overtuiging, vanuit innerlijke kracht en overtuiging. Een leerproces begint daarom met inzicht in je eigen drijfveren, inzicht in waarom je de dingen doet zoals je die doet. Het geeft mensen antwoord op de ‘waarom’- vraag. Dit is voor veel mensen een eye-opener en werkt daarom erg motiverend. Ook inzicht geven in de effecten van je eigen handelen, levert een mooie basis op. Vanuit hier zet je dan de stap naar gedrag dat meer gewenst effect en succes genereert. Dat verhoogt het gevoel van welbevinden van de deelnemer op het werk (en privé). Het leren vindt bij mij plaats in een atmosfeer die open en veilig is zodat mensen in beweging willen en durven komen.

Op welk stripfiguur lijk ik?

Lang over nagedacht… Wellicht dat ‘Maya de bezige bij’ het meeste bij me past omdat ik me graag met veel verschillende dingen bezig houd. Zowel in mijn werk als privé. Veel ballen in de lucht houdt me gemotiveerd en geeft me energie!

LinkedIn
Instagram