• De Herons
Gekleurde poloroidfoto van Andre Prins in zwartwit

Indringend en invoelend. Doortastend en humorvol. Een goed oor en een sterke mening.
Eerlijke gesprekspartner, levendig gezelschap.

André Prins

Wat is mijn grootste passie?

Ik kan behoorlijk genieten van al het zintuiglijke dat het leven biedt. De smaak van een goed glas wijn, lekker koken en dus goed eten met elkaar; water, zon en wind voelen op mijn bootje aan de plassen en muziek die mij raakt of die ik zelf maak.

Wat vind ik het leukste aan mijn werk?

Het helpen zoeken naar dat wat je belemmert. Echt in de kern weten te raken met wat nodig is, waardoor je je bevrijd voelt en daardoor prettiger weet te leven. Als ik in dat kader iets in beweging weet te brengen dan voelt dat ook voor mijzelf als waardevol.

Hoe breng ik mensen in beweging?

Ik ben er goed in jou een spiegel voor te houden rondom jouw ideeën, je overtuigingen, jouw gedrag en de ongewilde effecten daarvan. Ik neem mijn expertise, energie en ervaring daarbij mee. Dat doe ik onomwonden en uitnodigend en waar gepast met de nodige humor. Het resultaat is een open sfeer, waarin een verdiepend vervolg vanzelfsprekend is. Hierna ben je beter in staat keuzes te maken in gewenst en effectief gedrag.

Op welk stripfiguur lijk ik?

Lucky Luke! Ik schiet af en toe sneller dan mijn eigen schaduw. Soms misschien iets te snel en te scherp, voor jouw gevoel. Dat is dan even schrikken als je wordt geraakt, maar dood ga je er echt niet aan! Integendeel, vaak vallen dan de stukjes van de puzzel op de juiste plek.

LinkedIn
Instagram