• Vrouw aan het kitesurfen

Speel de game Moving Forward!

en vergroot de wendbaarheid en veerkracht in jouw organisatie en bij je medewerkers

Plan een demo in

De wendbaarheid in jouw team vergroten?

Speel de game Moving Forward!

De game Moving Forward! biedt jou en je team een unieke mogelijkheid om op een speelse en interactieve manier thema’s als wendbaarheid en veerkracht bespreekbaar te maken én om te zetten in concrete acties in jouw dagelijkse praktijk.

Wendbaarheid en veerkracht zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en essentiële skills voor jou en je collega’s om met veranderingen om te kunnen gaan.

Moving Forward! Want dat is wat je wilt, als medewerker, als team en als organisatie, vooruit gaan, succesvol zijn en meerwaarde bieden aan je klanten.

Voordelen van het spelen van Moving Forward!

  • Vergoot je inzicht in wat wendbaarheid en veerkracht betekenen in jouw dagelijkse praktijk

  • Ontdek met elkaar hoe je als team wendbaarder kunt worden

  • Maak plezier en ontdek nieuwe perspectieven op deze relevante onderwerpen

  • Versterk de teambuilding door fun, competitie en inhoud op een memorabele wijze te combineren

Game moving forward op twee telefoons

Zo helpt Moving Forward! jouw team wendbaarder te worden

Na het spelen van de 7 spelcategorieën, heb je meer inzicht in hoe jij je persoonlijke wendbaarheid kan vergroten. Je weet wat creativiteit, veerkracht en out-of-the-box denken concreet inhouden en welke stappen jij kunt zetten om deze skills verder te ontwikkelen.

De game geeft jou ook inzicht in hoe wendbaarheid en veerkracht leeft bij jouw collega’s. Er ontstaat meer begrip voor elkaars drijfveren om succesvol samen te werken op deze relevante skills.

In het spel word je aangezet om te reflecteren, in dialoog te gaan, te inspireren en om met elkaar actiegericht aan de slag te gaan. Zo benutten we de waardevolle elementen van gamification.

Zo werkt Moving Forward!

De game wordt gespeeld in teams van 10 – 12 deelnemers. Via een QR code krijg je eenvoudig toegang tot het spel. Er zijn 7 verschillende spelcategorieën die allemaal een eigen dynamiek met zich meebrengen.

Elke ronde kiest een andere deelnemer één van de spellen uit en kun je individueel en als team punten verdienen.

Het spel duurt circa 60 minuten en de tijd gaat razendsnel voorbij.

Samen met je collega’s ontdek je op een luchtige en leuke manier nieuwe perspectieven hoe je de wendbaarheid binnen je team concreet kan vergroten.

Twee gsm´s met kennisvragen van buro heron erop over wendbaarheid

Demo speciaal voor HR en L&D specialisten

Speciaal voor HR en L&D specialisten bieden wij de mogelijkheid tot het spelen van een demo van de game Moving Forward.

Je kunt je aanmelden via onderstaande button voor een van de geplande demo’s. Reken voor het spelen van de game 60 minuten zodat we alle spelelementen kunnen doorlopen. We kijken uit naar je deelname!

E-paper 'Moving Forward' als tijdschrift dat open is geslagen

Bekijk de brochure

Wil je eerst meer weten over de game en de toegevoegde waarde ervan? Download dan onze brochure.

Kijk ook vooral bij de FAQ’s misschien staat jouw vraag daar wel bij.

“Het is een interactief spel waar je op een ontspannen manier met elkaar ontdekt wat wendbaarheid en veerkracht betekenen binnen je eigen team. Het is luchtig, dynamisch en het nodigt uit tot dialoog. Er zit alles in: competitie, fun, kennisvragen en betekenisvolle opdrachten over wendbaarheid. Dat maakt het relevant én leuk. Een aanrader!”

Lees ook over een van onze andere hybride leervormen; de Virtual Reality Experience

Man met vr bril op zijn hoofd

Je kunt er haast niet omheen, Virtual Reality is ‘hot’. Zowel grote als kleinere organisaties zetten VR als leermiddel in om op een impactvolle manier nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Ook Buro Heron gaat uiteraard mee in dit innovatieve tijdperk. Daarom hebben wij een impactvolle Virtual Reality Experience ontwikkeld rondom wendbaarheid.

Het grote voordeel van VR is dat je iemand middenin een situatie kunt plaatsen, waar en wanneer je maar wilt. Zonder beslag te leggen op productiemiddelen, personeel en ruimtes.

Maak kennis met onze VR Experience De Kamers van Verandering en vergroot je persoonlijke wendbaarheid.

Ken je de 7 principes van succesvolle wendbare organisaties al?

Header strategische wendbaarheid op tablet

Heb je interesse om meer te lezen over strategische wendbaarheid? Wij schreven er een epaper over waarin we je meenemen in de 7 principes van succesvolle wendbare organisaties.

Wat hebben deze sterke organisaties gemeen? En wat kan jij van ze leren én toepassen? Wij begrijpen als geen ander dat het wendbaar maken en houden van je organisatie op dit moment een van de belangrijkste uitdagingen is.

Je kunt via het epaper een quick scan doen om te zien of jouw organisatie ‘fit for the future’ is.

LinkedIn
Instagram