FAQ Game Moving Forward!

Voor iedere organisatie die haar medewerkers wilt versterken in wendbaarheid en veerkracht. Buro Heron ontwerpt op basis van de leerbehoefte van de deelnemers en het leerdoel van de organisatie een workshop op maat, waar de game een onderdeel van is.

De game Moving Forward speel je met een team van minimaal 5 deelnemers tot een maximum van 12 deelnemers. Uiteraard is het ook mogelijk om de game met grote groepen van 50 of 100 deelnemers te spelen. Bij teams groter dan 12, speel je (gelijktijdig) meerdere spellen waarbij de teams tegen elkaar spelen. 

De game Moving Forward is onderdeel van een workshop. De investering van de game, inclusief workshop is €1500,00 per team. 

Moving Forward! speel je, via Google Chrome, Safari of Edge op elke telefoon. Je communiceert met elkaar via de laptop (Microsoft Teams, Zoom, Google Hangout etc.). Elke deelnemer kan via een QR code in de game.

Moving Forward bevat 6 spelcategorieën. Elke categorie heeft andere individuele en teamopdrachten. Ook zijn er diverse reflectiemomenten en is er ruimte voor dialoog. Voor beide type opdrachten ontvang je zowel individuele punten als teampunten. Op deze manier ga je onderling de competitie aan, vindt er diepgang plaats én wordt het groepsgevoel gestimuleerd!

De game duurt circa 60 minuten. In dit uur kun je de spelcategorieën zo vaak spelen als je wilt.

Je krijgt een unieke ervaring waarbij fun, inhoud en competentie gecombineerd zijn. Het thema Wendbaarheid en Veerkracht worden op een energieke, luchtige wijze bespreekbaar gemaakt binnen teams.

Het spel kun je met dezelfde deelnemers een maand lang spelen. De eerste keer dat je het spel speelt, ontvang je daar tevens een verdiepende workshop over Persoonlijke Wendbaarheid en Veerkracht bij.

Game moving forward op twee telefoons

Staat je vraag er niet bij? Stuur een mail naar: info@buroheron.nl

LinkedIn
Instagram