• De Herons
Susan Arcidiacono zwartwit polaroid foto

Positief, open, vrolijk en een gedreven. Die woorden passen wel bij mij. Ik word blij van mensen en van mensen blij maken. Daarnaast ben ik echt een buitenmens en houd ik van dieren, waaronder mijn Labradoodle Zoë.

Susan Arcidiacono

Wat is mijn grootste passie?

Zo veel mogelijk genieten en mijn hart volgen. Op werkgebied en privé. Op mijn werk word ik blij van nieuwe dingen en privé  heb ik dat ook. Ik hou heel erg van de natuur en ben avontuurlijk ingesteld. Daarnaast ben ik een echt mensen mens, maar houd ik mezelf ook graag bezig met persoonlijke ontwikkeling en tijd voor mezelf.

Wat vind ik het leukste aan mijn werk?

Dat elke dag anders is. De ene dag acteer ik in communicatie training en de andere dag sta ik op de set om een nieuwe commercial op te nemen. Die diversiteit icm van ontmoeten van nieuwe mensen en op veel locaties komen vind ik leuk. Als ik daarbij ook nog mensen kan helpen in hun ontwikkeling ben ik een extra blij mens.

Hoe breng ik mensen in beweging?

Door een veilige omgeving te creëren. Mensen voelen zich snel vertrouwd bij mij, wat maakt dat ze uit hun comfortzone willen stappen en in beweging komen.

Op welk stripfiguur lijk ik?

Oef! Lastig! Maar als ik even goed nadenk dan ga ik voor Pocahontas. Avontuurlijk, houdt van de natuur en is een doorzetter. Dat past wel bij mij 😊

LinkedIn
Instagram