• De Herons
Freek de Lang

Een gepassioneerd, bewust, intens levend mens met een gezond gevoel voor humor en daarmee een relativerend vermogen die zich graag richt op de essentie van het leven. Sinds 2005 zelfstandig ondernemer die ervan geniet om advies, training en coaching te geven aan leidinggevenden en medewerkers in een veranderingsproces en/of waar men een duurzame rendementsverbetering nastreeft.

Freek de Lang

Wat is mijn grootste passie?

Een grote diversiteit aan mensen ontmoeten en daarbij toestemming te krijgen om als een Christopher Columbus elke keer weer een nieuwe ontdekkingsreis te mogen maken in de unieke wereld waarin zij leven. Samen ontdekkingen te doen en daarmee tegelijkertijd ook zelf tot nieuwe inzichten en perspectieven te komen op mijn eigen leven.

Wat vind ik het leukste aan mijn werk?

Dat wat anderen “werk” noemen, is mijn grote passie. Het leukste, ofwel meest bijzondere, is voor mij dat ik het voorrecht heb een spiegel te mogen zijn voor hen die werkelijk een confrontatie met zichzelf willen aangaan. Een spiegel waarin zij op respectvolle wijze kunnen zien op welke manier zij zelf een rol hebben gespeeld in het leven wat zij nu leiden. En dat ik hen mag begeleiden in het ontdekken Wat voor hen belangrijk is, Waarom, en Hoe zij dat kunnen bereiken. Het is bijzonder in dat proces een bijdrage te mogen leveren en van dichtbij getuige te zijn van de ontwikkeling die mensen doormaken, de worstelingen, tegenslagen maar ook de vooruitgang en successen die zij boeken.

Hoe breng ik mensen in beweging?

Door vragen te stellen, die voorbij gaan aan het niveau waarop de antwoorden vanzelfsprekend worden gegeven. Door vragen te stellen waarmee mensen iets nieuws ontdekken, een nieuw perspectief krijgen op hetzelfde, waarmee zij weer mogelijkheden zien die eerder onzichtbaar waren.

Op welk stripfiguur lijk ik?

Wie verzint zo’n vraag…? Tweety, waarom? Ik ben schattig en iedereen houdt van mij. Ik ben de beste vriend die niemand graag verliest. Ik kwets nooit iemand en ik ben ook bijna nooit gekwetst. Het leven is een heerlijke bries. Ik ben meestal geestig en kalm.

LinkedIn
Instagram